Het ontstaan van allepakken.nl

Wij, Stan en Midas, zijn twee vrienden die van jongs af aan al een gedeelde passie hebben voor formele kleding.  Aan het einde van Stan zijn studie Human Technology en Midas zijn studie Marketing & Communicatie hebben wij allepakken.nl opgericht om mensen te helpen met het vinden van het ideale kledingstuk. Formele kleding is een tijdloze kledingstijl, vinden wij. Met deze website willen wij een positieve bijdrage leveren aan de populariteit van formele kleding in Nederland. Wij schrijven blogs gerelateerd aan dit onderwerp en zo verwijzen wij u door naar uw nieuwe pak, overhemd of accessoire. Deze kunt u vervolgens al binnen enkele muisklikken online bestellen.

De start en het verloop van allepakken.nl

Er zijn op het internet honderden, zo niet duizenden aanbieders te vinden waar u pakken en andere formele kleding kunt kopen. Echter viel het ons op dat er geen geschikte onlineplek was om eenvoudig en snel het beste product te vinden. Daarom hebben wij besloten om het heft in eigen hand te nemen. Tijdens de laatste stageperiode van onze opleidingen zijn wij begonnen met het bouwen van de website. Het was pas nadat deze live was, toen het echte werk begon. Dagelijks zijn wij nu bezig met het zoeken naar de beste producten en het schrijven van blogs zodat u het product kunt vinden dat bij u past.

Onze werkwijze

Om de beste kledingstukken te vinden, werken wij samen met veel verschillende merken zoals Scotch&Soda en Suitable. Tussen de vele webshops van grote- en onbekendere merken zoeken wij naar de beste items zodat wij deze met u kunnen delen. Wanneer u klikt op een link uit een van onze blogs, wordt u doorverwezen naar de website waar u het product eenvoudig en snel kunt bestellen. Als u dit doet, ontvangen wij daarvoor een commissie. U kunt het zien als een soort bedankje aangezien wij hun merk en product hebben gepromoot. Wanneer een nieuw merk met ons wil samenwerken, controleren wij deze eerst op kwaliteit en affiniteit met onze eigen website. Als beide partijen tevreden zijn over de samenwerking, kunnen wij hun producten meenemen in onze blogartikelen.