Veelgestelde vragen

Heeft u een probleem of een vraag? Dan proberen wij u zo goed mogelijk te helpen door de meest gestelde vragen op deze pagina te presenteren. Wij hopen dat uw probleem op deze manier opgelost kan worden.

Als u een probleem heeft met uw bestelling, dan raden wij u aan om contact op te nemen met het de shop waar u het product heeft gekocht. Wij sturen u alleen door naar de aanbieder van het bepaalde product, wij verkopen zelf niks. Dit is de reden dat wij geen toestemming hebben om uw bestelling te bekijken/bewerken. Hiervoor moet u bij de shop zijn waar u het product uiteindelijk heeft besteld.

Als u een product heeft besteld, waar u niet tevreden mee bent. Dan verwijzen wij u door naar de online shop waar u het product heeft besteld. Zoek op hun site naar de bestelvoorwaarde, hier staat vaak de retourvoorwaardes ook bij. Komt u er niet uit, neem dan contact op met de online shop.

Zeker. Onze website is heel erg veilig. De producten die u op onze website ziet, worden verkocht door de aanbieders met wie wij een samenwerking hebben. Voordat wij een samenwerking aangaan, wordt de aanbieder eerst door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en affiniteit met onze website. Pas wanneer de aanbieder aan alle voorwaarden voldoet, zullen wij de producten op onze website plaatsen.

Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvangt u iedere 14 dagen een blog in uw mailbox. Daarnaast krijgt u exclusieve tips, aanbiedingen en kortingen.

Op onze website promoten wij producten van verschillende aanbieders en vergelijken wij deze met elkaar. Wanneer u een product koopt via onze website, dan ontvangen wij hiervoor een commissie van het bedrijf dat het product verkoopt.

Bij allepakken.nl hechten wij veel waarde aan uw privacy. Daarom gaan wij hier vertrouwelijk mee om en zullen wij uw gegevens nooit met andere delen. Bent u ingeschreven voor onze nieuwsbrief en wilt u zich afmelden? Dat vinden wij jammer maar u kunt dit eenvoudig doen via de afmeldknop onderaan de pagina.

Als uw vraag niet beantwoord is dan kunt u een mail sturen naar info@allepakken.nl. Wij proberen u op deze manier zo snel mogelijk te helpen.